DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Saturday, January 26, 2013

Juru Bawal Goreng

Assalammualaikum , 

Flying without wings , Alhamdulillah safely arrived - Kedah last night  ,praised to ALLAH swt.After this lagi banyak la orang pening , kerap nye ke kulim  kejap di KL , frankly speaking it's very tiring but kulim -KL- kulim back to back will be our routine in future in sha ALLAH .(",) .

Lazy saturday, walid suggest to have JURU Bawal Goreng for our lunch today : Mak's  kitchen closed today :) .This is my second time had their famous bawal goreng , yang sangat fresh wooosshhhhhh really puas hati la dengan ikan bawal goreng yang ranggup, fresh , deep fried , besar gemook gemok ikan bawal nya .Kalau ke sana memang selalu pasang niat nak makan 2 ekor Ikan bawal hehehhehe gila tamak , but i guess it's okay sebab Ajf lagi teruk , first time pegi makan 2 1/2 ekor ikan bawal goreng .

For those people yang tidak kisah nak makan gerai tepi jalan ini memang di galakkan la , kalau tak tahan panas , yang nak makan dalam air cond je i'm really sorry la this is not a suitable place for you guys :) .Macam seorang ni ..:P



hahahhaahhhah :P 

There also have other selections of *lauk * tapi bagi my family and i we prefer to eat ikan bawal goreng and kuah gulai ja ( kuah kari ) ,memang dah umpphh....rasanya ikan bawal goreng seekor around MYR 5 /MYR 6 according to size .





Bawal goreng panas-panas , from kuali :) 



Makan nasi dengan ikan bawal + kicap bawang ( betul ke ?) pun memang sedap .yummy yummy ,, 


and tempat ni semua layan diri , we have to line up o get your own fish ..:) so kita boleh pilih size ikan sendiri .:) takde lah nanti rasa tidak puas hati.




*****************************************************************************
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





Location : Juru,Penang .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...