DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, December 17, 2012

Housewarming : Bandar Laguna Merbok

Assalammualaikum ..



Sebelum semua orang salah faham , this is not my housewarming guys .My little *pigeon pondok di KL is too cold to do kenduri heheh :) .Last friday , after friday prayer , we're invited to Housewarming *kenduri doa selamat at my cousin new house at Bandar Laguna Merbok .

Bukan tak gemar , dahulu my mindset always kata tak suke Sg.Petani sebab kurang pokok besar-besar ( boleh terima ke alasan itu ?) ,rasa cuaca panas je memanjang and memang tidak pernah simpan niat pun nak beli rumah area sini , tup tup amik ,rania was born in sg petani hahaha ...:P (tahu takde kena mengena ) 


kak nana (is a English teacher ) sangat  bertuah dapat sebuah rumah teres 2 tingkat di bandar Laguna merbok(BLM)kebetulan husband kak nana pun mengajar di UiTM Merbok , so kedudukan rumah ini sangat Ideal buat mereka ., if i;m not mistaken , her house is old fasa of BLM, suatu perumahan yang sangat berjaya , dengan their own club house BLM .



see very nice kan?i've been to this club house BLM last weekend , attended my cousin's wedding (mak's side ) .
My bad, dah lama tak jumpa family , we all so busy eating , chatting and gossiping sampai lupa nak *snap* picture kawasan rumah kak nana dan all foods .kenyang sangat sampai otak blur :P
The important things is , why i said kak nana is so bertuah sebab she bought this house bukan dari developer tapi dari seseorang yang berpindah ke Kuala Lumpur.and guess what ?

Rumah Teres 2 Tingkat , 4rooms + 3 bathrooms +1 store room .
Ex-Tuan Rumah  menjual rumah with furnitures , all room with air-conditioner each , with kitchen cabinet , kak nana just renovate gate and painted the house ,and all ONLY for less than RM 200k.

?/?/// are you for real.?
Frankly speaking , i'm not lying this is so cheap , she really lucky .Good Deal..:)

And now she makes me thinking of buying landed property in north region .Furthermore rania is getting bigger ,so  i guess  now we need a landed property.inshaALLAH.Kulim Property pun dah mula naik harga .hurmmm..macam mana AJF ?nak berhijrah ke utara ?

After get permission from my cousin , this is the only 3 pictures yang sempat i snap :


 see, plan  rumah lama  sangat besar .siap ada store bawah tangga .
(p/s: see all furniture ditingglkan ) 


 The living room 
 -my rania -

-Rania with her 2nd cousin,baby azaril -


I'm so happy for you kak nana, do take care teacher .Praised to ALLAH swt for all HIS gift .AMin .
:) nanti next tempat lepak kat Bandar Laguna Merbok la ye :)


till then , good night 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...