DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, July 30, 2012

Shopping raya through BB messenger

Assalammualaikum , 


Hye gorgeous , hehe semalam  AJf call me katanya nak bawa rania beli kasut baru  for rania, ermm rasanya baru je i balik may lepas bawakan kasut for her dah tak muat , bebudak memg cepat membesar nasib baik  beli time sale and hanya yang murah saj kalau tak memang menangis la :) 
 So seperti biasa Ajf sgt suke ke sunway Carnival in seberang jaya , i think he went to Pay Less shop , i been there once before :) so organize , different size and pattern , easy mesy for a guy to shop actually kata ajf , so there we go opps they go , :) while ajf choosing shoes for rania , he snap all pictures and show me , so i'm kinda imagine i was there with them 
owh i miss shopping with them ..:(


so this is rania's  favourite , ajf bbm me 
rania : i wanna blue shoes..and sambil buat muka cute ..:P




and of course la mommy need to say no , nak pakai g mana ?:p kan,, mengada je rania ni 
and then mula sesi menerai semua kasut 


macam momy si rania she don't like kasut terbuka -buka ni , pakai sandal ni terus cakpa ouch baba , ouch baba ( sakit la tu maknanye )

and sesi menerai bersambung .......







and, and at last , baba hanya beli 2 pasang je for rania :) 

after penat melayan kerenah rania ,:) yang AJF cakap mcm shoppin with mommy je :pbanyak peel :)






Honestly bb, thank you so much , u memang di lahirkan untuk bersama semua wanita , ramai wanita di sekeliling u , ur siblings ramai perempuan, my siblings all perempuan , :) u sgt bersabar dgn kerenah , attitude kami ,..:( im sorry syg , and thank you sudi menjadi suami and u been a good father , friend for rania ..:)
love u more, and inshallah i will be back for good ,soon hubby soon 

3 comments:

suriani azwan said...

NADIA...kasut kat situ mmg kiut..kasut budak2 mmg trendy...ari tu dh survey kasut kat situ..dh berkenan 2 tiga pasang..tp time tu cam terlalu awal nak beli..nnt qis bantai pakai...dia tu dh la selalu perasan artis...ari2 nak pakai semua lawa2...hihi...next time nak p grab jugak kasut yg dh tgk aritu...

neverletmego said...

:)..hehhe tu la sue, anak kitecepat membesar , tibe2 tak muat dah kasut kan?kan? :) g cepat jgn tak beli takut size habis huhhuhu...dh siap beli baju raya ka ?mesti bestkan sue dua princess dh ..:)
selamat berpuasa and selamat hari raya zahir batin sue..

suriani azwan said...

best la jugak dah dua princess...cuma princess kedua mmg lain sikit..kuat bebal...kena make sure mood dia ok..kalo tak abes lah...ok..selamat hari raya jugak kat nadia...maaf zahir dan batin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...