DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, July 30, 2012

Rania's secret admire

Assalammualaikum , 

In the name of ALLAHswt ,


Hye , i baru je habis night duty , cuba untuk tido tapi mata ni tak mahu lelap pulak , sambil -sambil  layan FaceBook , and tgk pictures my rania so terlintas nak update my blog yang lama ku biarkan usang .:P


Berkenaan tajuk hari ni , rania diusia 2-3 tahun ni pun dh ada peminat setia :) hhehe kecik-kecik anak mommy dah ada ramai yang call nak ckp ngan dia ( especially mommy andbaba ) , and dia boleh buat dek je , takmahu cakap , stakat cakap hello mommy , where u go ? and once kite cakap gi keje terus dia ckp OKAy Bye , like mommy hahahaaa..itu kire okay dia rajin bercakap kalau tahu dia buat -buat tidur, dgn siap berdengkur g ..hehehe 


Rania kecik2 dah ada dpt poskad bukan dari saudi ye , dari KL je pun ,:) kuala lumpur hehe my sister a.k.a rania's aunt, bibi izan , :) 
Kakak i sudah transfer ke Putrajaya , Jabatan perdana Menteri , so i bet she also miss rania too mcuh like me , :) 
ni la salah satu poskad rania terima :) 



 And yesterday rania terima lagi satu , but kali ini bukan postcard but parcel dari putrajaya juga , her first birthday present  form BIBI izan , thank you bibi , her first hard -cover - album from rania's birth until 3 years old :)

Thank you so much bibi izan :)
mommy , baba and rania love bibi izan so much ..
*tears*

2 comments:

SAA said...

hehehe..ur most welcome! love all of you too :)

neverletmego said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...