DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Tuesday, May 29, 2012

the special day has come ...

After 7 months berjauhan , hari nya tiba 2nd of may , maka terbang la sayap pari-pari itu :P alhamdulillah tiba di KLIA jam 1pm 3rd of may , oleh kerana rania stay di kulim with my parents so yang dtg ke KLIA hanya lah my habibi,intan payung hubby , my cool sister and my LOVELY mother in law,Happy sgt alhamdulillah ummi dtg jemput and plan to spend time dgn family di kedah .Sounds like a plan ....:)

Huja emas di negara org ,Hujan Batu di negara sendiri 
Baik lagi hujan kat negara sndri sebab jeddah jarang hujan hahhaha.
" as usual , i'm not good in peribahasa hahahha failed.:p

Terlalu gembira sampai tidah dapat digambarkan lagi , so from KLIA direct la bergerak ke kulim , it takes 4 hours non-stop drive to kulim .Selama 4 hours tu la perasaan takut , anxious dalam hati can't imagine reacksi rania bila tgk i nanti after 7 months mommy takde tup tup balik kan ..

ALHAmdulillah , Ya ALLAH swt , kau dgr doaku ya ALLAH ,rania terpinga and jerit like a cute n ngada girl terkejut ( muka like kata Ohhhh mmmmmy God la kan ) hehehe MOMMMMMMMMYyyyy , where u go?
ape lagi meraung la i macm org gile :P hhahaha over kan ? hello lama tau tak jumpe my darling princess..

Masyallah terlal banyak yang i missed - she totally more adorable , berabuk speaking plus baby grumbling talk . hehe , the famous and most favourite questions  is ,,,

1) mommy, where u go 
2) mommy , whats that ?
3) pis instead of please 

and she also call us ( ajf n me ) ,,,come on guys , lets go car ...amboi budak kecik ni panggil mak bapak dia guys ?hehhe now mommy can tolerate besar nanti panggil guys mmg nak kena la kan..:P

But overall i'm so happy double happy even cuti yang singkat , but seriously we had fun so much fun ....:) a good short quality holiday .:) and seen rania grow up as a wonderful kid.

and all she get from Disney channel..and my parents also ..tq mak walid and rania's aunty and uncle , bibi-na , bibi and ami ..muah 

Rania , mommy mungkin nampak jahat cause i left u , but trust me syg mommy do this for u syg better life as mommy need experience for my career syg .mommy still have my "janji " to ur grandparents .hope rania faham .and mommy don't need kesian from anybody because mommy pegi bukan sebab baba can't afford to jaga kita tapi baba boleh bagi lebih pada kita ,baba terlalu baik izinkan mommy pegi syg....he is kind n undestandingand always support mommy .SO rania tak perlu di kesiankan as mommy bukan letak rania di rumah anayk yatim ke anak kebajikan ke , but i know u in good hand .with mak tok and tok walid ..

sayang rania ...


lebih kurang gini la reaksi princess rania masa nampak mommy ...:P

and terlupa , nasib baik dia tak ikut her baba, rania love to wear dress and hate pants sebab dia nak jadi ....Mommy , i want dress piss ,,narnia is fancy ( rania is princess ) 

Don't ask me how she get fancy hahah,,but its sounds alike tho hahhaha,:P my mom also no idea mana dia dapat same macam orange ,she called it 'ornish '..hahahha

salam ,good night saudi-an ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...