DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, July 7, 2011

Am I pregnant ?

True story ( bukan nama sebenar )
Charlotte : u pregnant ye ?
Marah Casey : nampak u gemuk sekarang .ada isi ke ?
Bob marley : bile due ?rahsia pulak ..:P

~pic from google kasi gempak ~

Itu contoh soalan yang paling popular yang berkumandang  di telinga.Pada permulaan  I rasa sangat teruja dan harap doa usaha tawakal harap menjadi kenyataan .INSYAALLAH .Ucapan mulut adalah DOA .(“,)Tetapi lama-kelamaan sangat menjengkelkan kerana perut yang buncit ini di sangkakan berisi “Adik Rania “.Dan paling menhampakan ada orang yang tuduh I nak rahsiakan perkara yang baik.If I’m pregnant for sure I akan hebohkan ,yes perkara baik …buat apa nak rahsiakan .Alhamdulillah memang ramai yang sayang I , care about me , sebab itu ramai yang tertanya – tanya keadaan I.:) Siapa yang sanggup tolak rezeki ALLAH swt , ajf and I memang berusaha dan tidak pernah merancang ( means no protection ) tapi ALLAH swt MAHA mengetahui dan I bet rania also hope she has sister/brother .Like I said before : ALLAH knows better .Kita merancang , ALLAH tentukan.

Sebelum I kahwin ,berat I 43 kg And now I’m 54kg .Drastic ?FYI that ‘s my ideal weight.
I love my body except my “fat tummy”: kena mula balik my sit up regime.:P
( trust me ,im not intend to hurts anyone).

3 comments:

Atiqah Adnan said...

dulu qa pun macam tu tau dear.. bila badan naik je org cakap pregnant lagi stress sbb kita bkn pregnant pun.. hee~ ala buat tatau je.. senyum je.. rezeki anak ni kita tatau kan..? ^^

suriani azwan said...

sama la ngn aku...perut buncit...tp xdak isi...cmne nak kempiskan perut nih? nk diet...jgn hrap...

neverletmego said...

atiqah : miss u darling , u looks superb beautiful tau now ..(",)tak sabar tgk anak dia ..:) take care darling ..doakan rania dapat adik .AMIN ..

Sue dalring : hye dear , aah org kata kita mengada dah krus tapi perot buncit ....???sapa nak jawab ..:P..AJF ajak jogging tadi pagi ..aku ?harus la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...