Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Sunday, May 29, 2011

she is so naughty ...

MasyALLAH memnag comel , ( puji anak sendiri ) tapi sangat la la naughty..wadus .contoh terdekat di rumah kenduri natra yesterday - dengan perot penuh ,selama ni yang sanga pemalu dia boleh pi peluk ,salam ,mintak dukung , and tarik tangan orang -stranger ..tak pernah macam ni ..bile marah dia boleh gelak.hehehehehe mi mi ma ma mi plak..bile sebut baba ..dia boleh pegang handphone konon nye mengadu kat baba dia kena   marah ..:P

what ever pun ...mommmy suke and sanggup layan anak mommy..ssayang sgt kat dia ...
muah muah pandai..takpa buas pun takpa..mommy sanggup.
i will not stop u (melainkan melanggar perintah ALLAH swt ye syg)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...