DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, May 16, 2011

Scott’s Emulsion

Cod liver oil?
for me is yuargkk,..i akan vomit rasa sampai anak tekak nak terkeluar .Dari kecil im not into this vitamin syrup ni,if tablet appeton tu tak payah suruh I dah ambil overdose.
But..
Once u ada anak , semua benda kite nak terbaik



Rania's favourite .dia boleh makan ni ikut dose nye ialah 2 teaspoons sehingga menjilat jilat sudu tau..:)


3 comments:

misyaf israfil said...

hi nadia,..my israfil pun suka yang original flavour ni..yang orange die reject..i pun terpikir knapa yang x sdap n smelly ni dorang suka..

neverletmego said...

hey darling..yes i pun pening .kenape la baby sekarang ni lain pe'el nye ..hhun btw congratulations , best nye dah preggie..israfil ada adik la nanti.process mengajar jadi abang ..:)

misyaf israfil said...

be memang bes nadya..alhamdulillah..plan 2 taun jarak menjadi..cuma tgh pening israfil x da tanda nak lepas susu ibu dia..any advice??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...