DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Friday, May 27, 2011

Any idea for Rania's 2nd Birthday ..?


OK yes ..yes macam tak percaya kan?rania dah nak masuk 2 years ,bulan julai ni .
Kalau last year , bulan april mommy and baba dah start plan .but this year nothing .kesian rania ..busy sangat !
actually plan tak nak buat party for rania but ntah la..what do u guys think?patut ke?

ok kan..u can make ur own drinks , orange or strawberry ( tapi not good for kids la sugar high) :P



Nowadays famous with candy buffet la , candy table la..but memang la cantek kan / tea time party awesome juga kan ..

 Plan nak buat party kat my mother's house as i ada ramai kawan with baby di kulim berbanding di KL.boleh buat dekat maktok's garden .hehe save budget and safe for all kids and baby .
buat ala ala garden theme or picnic .mommy over ..

comel nye ..

* all pictures from Google .

6 comments:

Wan Fisya Wan Idris said...

wahh...aunty wan yg semangat lbih nk celeb rania's 2nd birthday neh..hihihi.kalu nad nk buat kat kmpg kita yg terchenta tue,i agree!!! idea wan la kan,cmna ngn princess party..? thehehehehe..

Wan Fisya Wan Idris said...

princess party...!!!! aunty wan yg terlebih excited..thehehehehe

Zie Fauzi said...

salam,nadia.. cepatnya masa berlalu kan.. Rania dah nak 2 tahun.. Dh sesuai jadi kakak.. :)

Sama la,zie pun xder rncang apa2 pun lg pasal hari jadi Alya. tak mcm tahun lepas. Maybe sibuk sgt dgn proses nak pindah rumah..

neverletmego said...

hye aunty WAN , yes yes mmmy tak sabar sgt ni nak buat kat kulim.tq for ur cadangan ..princess party ye? ok ok kite usulkan pada ahli jawatakuasa.but make sure wn mak sefamily mai nah..


to zie: salam zie , aah kan cepat sangat masa, ha dah buat kat kulim ,boleh la zie and alya mai kan?kan?

Wan Fisya Wan Idris said...

Mesti bwk mak p punya...smlm masa mak mai cni pun dia tnya..umah rania jauh dak dari cni? aisehh...

neverletmego said...

to wan - aiseh ..mai ppi klrania balik kulimlak.takpa takpa banyak g masa ,nantbirthday rania buat kat kulim ,mai nah..( kalau jadi insyaallah)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...