DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Sunday, November 7, 2010

BBQ Dinner

Last 2,3 weeks banyak sangat benda berlaku dalam hidup i but Alhamdulillah berkat kesabaran ni - dapat i handle jayanye dengan bantuan ALLAH swt , my AJF & Rania and family!!

Back to food ,bulan ni je dah 2 kali we all buat BBQ Dinner ,1st at Bandar Kinrara - my dear darling 's house sempena celebrate belated birthday mai and 2nd at Kulim ,Kedah - nothing saje tetibe rasa nak buat BBQ lagi .Dalam Family i ,cume my parents je yang makan lamb ,but sejak my father ada Hypertension dah lama mak tak masak kambing di rumah ,so untuk i ni makan kambing amat la susah kecuali i tak tahu la..hehhe But selalu nye i boleh rasa cause taste nye..n sometimes ada yang berbau kan ?But malam BBQ at Bandar Kinrara tu i rasa sedap sangat huhuhu dengan garingnye -huh sedap dengan mint jelly /sauce - mengancam !!!ini la yang membuatkan i untuk buat lagi BBQ kat rumah and untuk suke kan daging kambing .Lagipun dah lama walid tak makan kambing pantang kononye ..:P


-Mommies and the kiddos-

-Happy belated birthday Mai darling ( cuppies from rizrin delights )-




At Kulim -Pics tak boleh upload as we all tak pakai hijab .hehe :P

Btw- moral of the story 1 week after BBQ dinner ni i had a severe headache , my blood pressure naik= hope its only migraine .takut sgt dapat "young hypertension "..:(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...