DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, October 7, 2010

Mitsuki's wedding

Wedding of the year ? Dah lama I tertunggu untuk pegi her wedding , my bff ( best friend forever ) selepas tak dapat menghadirkan diri to her engagement’s day dec 2009 –same date dgn my cousin’s wedding .:( its tough + hard decision . ok back to her wedding , we all balik weekend semata-mata untuk her wedding .suppose I plan nak pegi her solemnization after ASAR but hubby ada hal that morning so after solat jumaat baru la bertolak from Kl , tak sempat la . Malam sebelum bertolak , nervous +takut .tak tahu la kenapa ada feeling camtu . macam I plak yang nak kahwin hehehehe:P tapi tu la perasaan ku , bile tanya si pengantin tkde rasa ape2 .. , crazy la ko ni mye oi …aku lak yang nervous btw

Congratulations to u , Mitsuki & Aliff..from Rapunzel & family …muahhh semoga kekal ke hujung nyawa …






p/s : this weekend ada lagi wedding di Melaka ..tapi ntah la ....pegi ke tidak ?
Confuse.
Alhamdulillah hal immigration dah settle (",)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...