DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, August 9, 2010

Ramadhan

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan
AL- Mubarak Blogger s

THis year insyallah first time berpuasa with MR Ajf , Last year i confinement jadi AJF puasa di KL seorang diri .BEst nye , excited tapi tak tahu nak masak pe untuk berbuka untuk sahur .Teringat zaman kecil dulu , mak contract untuk berbuka ,walid la siap kan sahur .huhu ..sian walid kena angkat /dukung anak2 dia bangun sahur .semua marah /malas nak bangun.sampai form 1 g pun kena angkat lagi hahh a...:P Kalau tak bangun esok pagi mesti merajuk ngan walid . n akn tanya "walid , awat tak kejut ' hahahh padahal' jenuh' dikejutkan ...Mak pun jadi manja sgt that time semua walid buat ..huhu
Rindu sgt time tu ...:( Nanti tunggu balik k ,kite buka puasa same2..

Now ada suami n baby , so ada banyak tanggungjawab .tak boleh dah nak ngada2 ..tapi kalau kadang2 nak mengada boleh kan AJF syg ...:P

3 comments:

.Anna. said...

selamat berpuasa sis! :)

Marsha~ said...

hehehe.. memori kan bila teringat zaman kecik2... skrg dah tua2 ni pun mak masakkan lagi... sy blom dpt merasa lagi masak utk hubby time sahur.... :(

neverletmego said...

tq anna , selamat berpuasa juga ..

hehe aah memang memori yang tak dapat dilupekan ..
(",).insyallah one day nanti dapat juga masak sahur untuk mr hubby .
senyum k darling..selamat berpuasa !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...