DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Sunday, August 15, 2010

Baju Raya mommy ?

Mommy sedey - tahun ni tak sempat nak beli kain ,.oleh kerana ada kain ela yang i beli masa pegi MEDAN , alhamdulillah buat la 2 pasang .MY tailor dah reserved tempat untuk i -eh eh tailor pun main reserve2 ''heheh for 2 pasang baju .Mommy Rania yang mengada mula la google sini ,google sana cari design baju raya glamour .last 2 jumpe la yang berkenan .My tailor datang Hospital i untuk ukur baju kelas gitu tailor i memang baik sgt a ,,tq Kak ema ....selepas tido 3 malam bermimpikan baju raya yang agaknye cantik design nye ---hati sedey bile dapat sms dari dia....:( tak boleh la buat design macam nadia nak sebab kain dia keras sikit n liningnye licin sgt ..wadus .takpe la tak kisah la sedey juge!!!
Janji ada baju raya .
Excited beli baju raya rania je - sgt comel dengan harga yang sgt mahal juga ..:P

Baju Raya kurung for Rania and AJf belum ada ???
Bile la nak pegi beli ? malas lak nak jejalan bualn puasa ni .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...