DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, July 8, 2010

K.A.S.U.T

Rania tak pernah ada kasut ,Masa baby bile tgk kasut-kasut comel teringin juga nak beli ,tapi bile nak belli je .." ala rania bukan boleh jalan - membazir g pun harga kasut baby sama dgn kasut mommy je- baik beli kasut mommy kan?jahatnye mommy.-btw momy rania keje tau ,bukan asyik habiskan duet husband tercinta je ...Tapi sejak akhir2 ni bile keluar je ( selalunye hanya pakaikan rania socks ) Ramai yang tegur rania - " mana kasut ni syg ," tak pun " eh mommy tak pakaikan kasut "..

I was like -- what ?kena pakai kasut ke ( dgn muka blurr la ) ..tapi bukannye boleh jalan pun kan?lain la my baby dah boleh jalan..Now rania pun baru berjinak jalan - jatuh- jalan - jatuh.
.So ,jalan2 di EMPIRE GALLERY ,i pun singgah F.O.S ,beli 2 pasang kasut for rania..murah2 cukup,hehe .i tak kisah murah janji cantik n berkenan di hati .
Yes now rania ada kasut ,Alhamdulillah masa pegi engagement natra on 26th june ,UNcle joe n aunty Beto belikan rania kasut converse - nemo ( CT Clown fish slip) yehaa..dapat lagi satu kasut .THANK YOU uncle and aunty


rezeki anak mommy ,baru je cakap sian anak mommy takde kasut ,bile ada kasut nah 3 pasang .

AND today mommy beli satu g kasut for rania - Murah je...
But all her shoes suitable for pre -walkers jela..Not intended for walking babies.




Hope baby mommy cepat2 jalan ( tapi nanti penat la mengejar dia kesana kesini - now pun dh penat )


7 comments:

Wahidah said...

hehehe..ala tomei je kasut rania..lepas ne berkejar la ko ngan rania bile dh pandai jalan nanti..:)

ZieRa said...

nad...hehe kita serupa...
bile kua kn..ramai org tye..
mane kasut adam?? adam x pakai kasut?? pastu mommy dia blur xtau nk jwb ape.. haha...
tp adam mcm x pandai nk pakai je..dia igtkn mainan..huhu
skrg ni, baru la rase nk bli kasut kt dia... :))

neverletmego said...

to wai - haha tu la pasai sekarnag pun dah terkejar aku .nanti jalan habis la ..:)

to azira - kan syg ?betulkan..tapi bukan nak kata kasut baby memang comel2 kan.rasa nak gigit je

Marsha~ said...

hey.. baby girl kena ade byk shoes tau... girls mesti ade byk shoes.. lainle boys... ingat tu.. hehehehe

MeL MikaiL said...

comel2 lah kasut rania :) i kalau ada girl mesti melaram habis i kerjakan hehe..

neverletmego said...

To marsha - hehe yes yes ..baru kini ku memahami nye.haha once dah start beli jadi gile..:)

to mel - hehe yes harus now dah jadi gile..tq tq

Farah . 5577 said...

comelnye kasut rania.. :D
Aqilah baru ada 2, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...