DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Friday, June 11, 2010

Rania 's favourite

~Rania suke books mommy,im reading now,so can u stop snap pic /membebel~

Masa mengandung kan Rania ,saya memang teramat la suka membaca buku ( bukan nak tunjuk baikla – tapi yang paling saya suka ialah buku kisah-kisah nabi kite ..) tu pun sebab ummi in law saya mempunyai collection yang banyak .Jadi dari membiarkan cicak ,lipas membaca nye ??... ,baca paper .baca semua jenis magazine termasuk la hal wanita .hal suami ister hal anak2,hal penjagaan anak …pendek kata hal dunia +++ akhirat juga ..:PDan tidal lupa Mengaji AL -Quran.

Masa menunggu saat kelahiran rania ( mc kat my hometown ) dulu …pun I kerap n gemar menghabis kan masa dengan membaca ..hahhah.

N hasilnye -à start 4 bulan rania dah suke dengan ‘Buku” @ dinamakan semua jenis bacaan termasuk la paper STAR baba , catalog TESCO / MYDIN , kertas iklan perabot n etc..hehe ..so sebab kesian kan anak mommy ni ,mommy pun beli la buku !n buku2 yang momy beli masa mommy preggy pun ada g ..:P ..masalahnye – about Rania ni – Dia sangat la cepat bosan dengan buku dia ..hadus ,takkan la hari 2 mommy nak beli buku baru rania …..

Now hobby baru rania bile pegi restaurant ,dia akan membaca ‘menu’ setiap restaurant yang kite pegi ..:P

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*





--Rania besar nanti rajin2 lagi baca buku k sayang..mommy n baba sayang rania (",)

4 comments:

Huda Luna said...

mesti rania jadi girl yg pandai nnt ni

makin comel je tgk rania huhu

.Anna. said...

omel sangat rania baca buku! ehee. baguslah dipupuk awal2 kan. nanti turn anna, nak anak rajin membaca macam rania jugak! ehee

Wahidah said...

ala cute je rania ngan book..bgs rania...baca buku bebyk..nanti dh besar leh jd org yg berguna..geram la..miss her la syg..

Intan said...

Bagusnya rania kecik2 suka book ye! Mesti bijak nanti nie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...