DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, March 29, 2010

27th march 2010

Last saturday ,27th march 2010 ..i ambil cuti because rania;s friend - edrez's 1st birthday party ..
we all keluar awal n went to Gardens had lunch ,bought present for lil' edrez...Tapi malang tak berbau ,otw balik from gARDENS to Mid valley ,Hubby with Rania ,n nadia ...ermm im at the back..ouch i terjatuh tangga..sakit nye badan ALLAh je tahu ,n ada luka sket at right eye ,lebam n back pain after one hour ,jadi 'hematoma' n then uuhhuu dah macam kena tumbuk..sian my hubby..mesti org salah sangka n fitnah dia .heheh sorry sayang..love u so much..

Pity rania ,sampai at edrez's birthday party dah habis,,..nevermind syg ,tunggu birthday party ur other friends la k ..sorry dear edrez..HappY BIRTHDAY ..

p/s--> tak payah la upload my pic ,hahhaha cover with glasses la..huhu..

4 comments:

Atiqah Adnan said...

kesiannye nadia..
adoiyai.. ade juga ke orang fitnah?
sabar je laa..
comelnye raniaaa...

neverletmego said...

hehe tu la biasela..mulut org
anyway --congratulations ..happy newlyweds.amacam life??

Intan said...

Ya Allah, nadia mcm mana leh jatuh tu? Hopes dah makin better lah sakit dan lebam tu...sakit tu...hu hu :(

Makin comel ye rania skrg especially gambar dia yg kat header blog nie...cute!

neverletmego said...

to kak intan - tu la benda nak jadi kan..nak uat camne ..nad pun tak sngka .for the first time jatuh ada luka .huhuu sakit tu tak tau nak kata la..ALLAH swt je tahu .hikhik..thank you kak intan..

Tq tq aunty intan , alhamdulillah dah ada rupa girl rania ...(",)
tq again aunty ..

kisses n hug for arissa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...