DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, January 25, 2010

Family Fun day

Kite merancang Allah swt yang tentukan...patut nye ajf n me balik kedah -kulim on 29 th but oleh kerana ajf gt work so we all balik on 22nd nite n on sunday back to kl..

Even dapat balik sekejap but happy sgt ,Rania so happy with her grandparents ( mymak n walid ) n her bibi2 n ami chik..heyyoo..

Saturday we all went to penang ,gurney plaza ,after kerja n married ,i tak pernah beli pape to my mak ,so alhamdulillah rezeki murah i berniat nak beli hadiah to my mak,alhamdulillah nadia happy if mak suke present to mak ,sorry lambat after 2 ++ years keje baru beli barang kat mak..I hope u like it mak sayang...mak yang choose kn?itu je nad mampu for now..

N Walid = hope u like it (fromm akak n kak ina ) yes dulu makwalid belikn for us so now its our turn k mak walid..Muahksss,,love u both so muc!!!(tibe2 emotional lak)



n then had dinner at Kg Pelet - ada nasi beriani kambing.me makan chicken chop je
pic ajf takde atas sebab2 tertentu - Ajf pemalu :P



Rania's new hobby -trying to buka her socks..so comelkan?

Rania main2 with bibi afizan's teddy bear ...

p/s - Masa at gurney plaza ,ada singgah @ lovely lace n beli bunny bear ' called 'gegirl' by ajf .But rania macam..erm confuse ..whether she loikes or Geli with pink cheeky bunny ..huhuh..but now dah berani pegang .Nanti i will upload gegirl pic k?u all cakap its scary,ugly or ???..



8 comments:

Marsha~ said...

rania dah start main socks ye, tk lama lagi akan mulalah geget toes sendiri.. best tuuu, tanda nk adik.. hehehehe

Wahidah said...

ala nad org tua ne die tk kesah pun kiter bg die hadiah mahal or tak ..yg penting kiter ingt die

neverletmego said...

to sis marsha - hehe tu la ,tak takut juga hehhe rami org cakap if dah mula gigit toes tu ytanda nak dapat ***..huh alhamdulillah if ALLAH swt kasi but kalau boleh nak biar rania besar sikit ..tapi if ALLAH kasi rezeki ...nadia terima.(",)

to wai -aah kan jnji kite ingat (",)..bile nak datang kl..nanyti aku buat makan2 mail la umah.,.aku email nnti k

Intan said...

Lamanya tak jenguk rania! Dah makin besar dah dia, mesti byk kan keletah dia skrg nadia?

Kiss kiss cikit kat dak comel sorang nie....muah!

Atiqah Adnan said...

haah laa saya pun dah lama tak belikan ibu hadiah.. takpe tunggu besday je laa.. ^^

rania geli ngan bear? ahh comelll... takpe lama-lama nanti dia dah bese laa tu malah nanti minta yang 'besar punyeee' kat nadia tau..

Wahidah said...

mkn2..i like..bt,esok aku turun KL sblm fly..lusa br blk mlk blk kot..so free ke leh la jumpa..tp sure ko keje nye kn

neverletmego said...

to kak intan - salam kak intan ala windu juga kat princess akak..(",).akak sihat sellau jenguk blog akak tapi tak sempat nak tinggal jejak..hiih..okies ...tata.tace care sis..aah banyak la karenah nye..

to atiqah - hehe tu la dah lama keje tapi tak beli2 heheh..aah birthday pun ok juga..
aah tapi tuggu aunty atiqah bagi bear la..
how s ur wedding preparation dear?

to wai - salam tu la kak sharom gtau ,ko nak dtg kl..nanti gtau la..esok aku keje pagi

teuku said...

Thumbs up! Dear, a little kindness can fill d HEART with JOY.Keep it up! May ALLAH SWT reward u in this life till d next.Ameen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...