DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Saturday, November 21, 2009

Happy

Wan Rania AJF ..Last night AJf ajak i n rania huhu g dinner @ pizza hut with his sister ,Princess intan n Naim..Nazrin tido lak..Rania tido je ..tak bangun langsung ,macammana bising pun she still sleep.anak mommy comel ni ( sape g nak puji anak kalau mommy nye sendiri haha )..
Baba n mama in law i g haji,bertolak awal oct lalu,sedih sgt....Nak bawa berdua g watch movie ,ada baby rania --susah ..lamanye tak tgk movie berdua...(mood gatal )..
Kebetulan masa ambil both of them ,mama n baba in law(BIL & MIL ) call from Makkah,terubat rindu .SUara BIL n MIL happy sgt ,MIL i sempat g cerita n describe makkah n madinah..cite bout their journey .Best nye Baba,jealous nye ....nak pegi juga..Niat hati nak bawa mak n walid g sama ngan i with AJF..insyALLAH mintak2 di makbulkan ALLAH swt..
n then baba ada cakap bout 'something' hmm betul gak,my parents dah bagi green light ,MIL BIL n UMMI in Law pun dah bagi greenlight.AJF -org penting pun dah bagi GREENLIGHT..
Tapi boleh ke i ??ermm selawat n tawakal la..usaha ..
Baba n mama ,we miss both of u so much ,Happy dapat dengar suara baba n mama happy.!!!Thanks sebab sayang nadia macam anak sendiri n Thanks a lot sebab sayang n ambil berat bout Rania...
* Tak sabar juga tunggu walid mak,kakak,kak ina ,othman Raya haji di KL...cepat la mai..ajf nadia n RANIA tunggu ni..
( sorry quality pic tak cantik ,from camera fhone )

3 comments:

Mummy Edrez said...

"lamanye tak tgk movie berdua...(mood gatal ).."

hahaha..saye amat memahami anda...huk huk..saye pungg lame tak gi datinggg nihh..

Elyn said...

good girl la awak ni!!

-wafiq-

Wahidah said...

bout sumthing to aper yg???

hint sket,,huhuhuh

tp mcm tau jer..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...