DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, November 9, 2009

Cameron highlands(CH)







last sunday ,i pegi CH with AJF ,baby Rania ,MIL n AL -Saleh .best even penat sikit .(",) Lama i tak pegi CH ,last pegi pun ngan my family before married!hhhuh before this i tak pernah rasa mabuk or pening ke bila naik bukit but now "arghhh' rasa nak termuntah jalan bengkang bengkong (betul ke ayat nye ??biar la) n then huhu sampai CH around 12 noon ,g makan ,pegi Strawbery Park ,Boh plantations . Bharat cameron Plantations...tired rasa sejuk juga but dekat Brinchang n up-up -up .@ tanah Rata dah tak sejuk .Mungkin sebab dah banyak pembangunan apartment n kondominium!!!ermm..habis la tempat peranginan ,mana g i nak bawa Rania nanti bila dia dah besar.???Petang tu juga 4.30 pm we all balik KL ,monday keje lor.Kalau tak kerja dah lama we all stay kat sana...(",)..Thanks b ..happy even sekejap!!

4 comments:

Wahidah said...

mana strawberry yang...nak strowberi..

anakmak said...

mmg ramai yg ckp CH dah tak best cam dulu....nnti Rania dh besar bawak gi tmpat lain yang lagi best cam _ _ _ or _ _ _ _ _, ke? hahaha. kay la...pepe pun rania tetap comel...

neverletmego said...

to wai - aku g sehari yang,tak sempat shopping strawbery buat kawan2.btw strawbery kecil2 tak membesar g

to anak mak- hehe ok Yan n Kulim best g kan?

teuku said...

wow,bestnya CH... coz reminded me -roses,strawberies,cabbage n sweet potatoes(purple).Cntik topi cowboy!rania so cute n photostat her daddy,right?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...