DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Monday, October 5, 2009

to ANONYMOUS

Assalamualaikum...first of all i @ me @ aku @ saya nak say tq la sesangat sudi comment my writing,comment my sentences,words,....n sudi visit my blog.Dari KL ke selangor,dari topik my writing,my english...as i told YOU earlier ,i write this blog for me,for me for me..n family...if u honest nak tegur n comment ,u dah gtau n tulis ur real name ..if u betul2 ikhlas la..but u dont ..i dont know u n im not interested to know who u are..u cant judge me!!!!im happy with my blog n dont need ur comment..i tak masuk exam..its up to me to write 'I" or 'ME' or anything...without s or with s...please if u like my blog,please stay..if u dont,u can go...i tak paksa u read my blog pun!!!..apa i tulis ada je yang tak kena.n pasal u i have to private my blog .al;hamdulillah i already have 74 followers n insyALLAH akan bertambah dari masa ke semasa..sebab i tak de niat buruk menulis blog n nak menambah friends..

Kalau ini caranya u nak berkawan,cara u amat PELIK..i I ULANG LAGI SEKALI ..IF U TAK SUKA MY BLOG,MY WRITING,..U JANGAN BACA N U BOLEH PEGI DARI BLOG I...
I DONT NEED UR COMMENT YANG AKAN MENJATUHKAN SEMANGAT I IN BLOGGING..

~neverletmego~

15 comments:

♥miszluna™ said...

kakak..

abaikan je die..
biase la tuh org dengki..
die baca tanda die ske amik tahu psl kite..
klu x masakan die nk bc kn?



chill k kakak..
jgn emo2..
huda support kakak

He Loves Me said...

nadia.. jgn tension2.. buat xtahu je.. buat xnampak je... kita punya blog, kita punya suka la... :P

'org tu' habis xda keja la tu yg nk menyakitkan hati org lain, dengki xtentu pasal, nk kacau2...

padahal kt dunia ni Allah s.w.t dh sediakan space yg besar utk diri kita sendiri.. (cuma sedar dgn xsedar je)...

so, xda sebab kita nk ganggu & kacau hidup org lain sedangkan kita punya ruang utk diri kita sendiri..

org yg suka menyibuk & buat kacau ni, org yg suka menyempitkan ruang hidup dia sndr, org yg xpandai cari kebahagian utk diri sendiri...

neverletmego said...

to miszluna - hye huda tq dear..tq for ur support..

to nadia - tq dear ..betul kan ..nad setuju sgt dengan nadia,,memang kan..org tu masih mencari kebahgiaan nye sendiri..YaALLAH tuhanku semoga dia berjumpa la apa yang di carinye..AMIn

Wahidah said...

ala wat bodo je nadh...lalat mmg cam tu...keep on blogging kay

ZiE FAUZi said...

salam,nadia.. tul tuh..abaikan jer apa org tuh nk kata..
blog ni nadia punya,ikut suka la nk tulis apa,tulis cmna..
kalo dia tak suka,watpa dia mai skodeng ur blog kan...??
itu ertinya dia suka,cuma dia dengki,ataupun jeles bila tgk nadia citer dlm blog especially about ur lil princess n ur beloved hubby..
mungkin cemburu sebab dia takder kebahgiaan yg nadia ada... teruskan berblogging...
terutama sekali citer pasal rania yer.. kalo boleh biar blog nadia ni berkekalan sampai la rania besar n rania boleh baca... ok..sama2 kita berjuang utk menulis blog....chaiyokk... hehehehe..tenyum sikit...

Intan said...

Salam Raya Nadia,

Lame tak jenguk blog nadia...tup tup blog nadia pon kena kacau gak ye ngan "lalat" hinggap...emmmm....tu lah nadia, hidup nie sentiasa je ada org yg suke mencari kelemahan org lain dan rasa diri dia tu dah cukup "perfect".

Simple rule in blogging world...kalo suke sila lah baca dan comment but kalo tak suke dun read it at all.

Dun be sad and keep blogging kay dear :)

Mama Awisy said...

sokong u 100%!!!! jgn baca kalau tak suka dan tak perlu sibuk2 kan-kan! dia jelos le tu dengan kebahagian u..

atiQah adNan said...

dear, ade jUga yang cuba nak kacau ur belog kan.. hee~ annoying betul..
abaikan je k..

NurMeL said...

Salam,
Hai Nadia slmt bkenalan ;)
best knl u mlalui blog...
Moge kite leh jd mmbr :) cyber ehehhehe klo sudi.

Psl langau tu u abaikan Nrl rs pendengki tu tgk kebahagiaan org.

I SOKONG !!! X SK KO BC PHL arrr LANGAU ;p

sHaRiFah aNis zAriTh said...

nadia..dun worry!
everything will be ok..
haha~
tgk si anon tu tak nak plak komen bila org da tulis entry khas utk dia.
haish.
mcm2 jenis org.
go go go nadia!

Hafiz Hamid said...

chill k~~

Shamimi said...

alahai..garang jgak mommy rania ni yea..berderau drh mimi baca...ehe..rilex2...jgn tensen2...org ni mcm2 prngai..so,ignore jela..mnusia xpnah snang tgk org len snang..y pnting nad hepi ngn blog nad..=)jgn down sbb 'org2' tu dear..truskn blog nad ni..chaiyok2x..aja aja fighting..4 ur beloved rania n AJF..=)
mimi~~~~ =)

afizan said...

"ala wat bodo je nadh...lalat mmg cam tu...keep on blogging kay" -sorry wahidah,akak copy ur ayats!!!
love it so much n setuju sgt2!!!! pedulikan si'PHd'..hahaha

Safia said...

hi.. dh lama jd silent reader awk. tp hrni terpanggil nk komen.

sy pernah kena mcm awk. sbr je la. last2 sy private blog sy. mls nk layan. huhuh

hrp awk tabah. teruskan menulis!

sy suka nk baca!! hehe

Prejudis Merah Jambu said...

oh nak sibuk komen jugak. kita rasa awak tak payah komen balas banyak sangat. the more u menggelabah the more dia tepuk tangan. u respon malas nak layan je cukup

"alah. kau jeles aku banyak followers"

"yelah. kau pandai"

"kau pandai tapi tak ada hidung"

aninymous memang selamanya pengecut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...