DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, September 3, 2009

Rania's first photo album

old-latest
2 days old Vs 1 month old

yehoo.rania dah ada photo album (",).penat mommy arranged pictures rania - yang banyak tu..Lama2 mommy tgk pic rania dari cerah - gelap kulit ye ..(hehhe) ,dari muka girl - muka boyish...how ni syg?ahaks...whatever pun me still love u so much baby rania..31st august rania dah 1 month old.sepatutnye kena bw rania to clinic-just a normal check up memandangkan no more injection for i month old baby newborn ,But oleh sebab tertentu -busy yg melanda ---tak sempat la..So next sunday ..cant wait nak check weight rania,Rasanya tak la naik banyak tapi macam 'terasa; je bila dukung n bf rania...

uiks..Back to photoalbum story..
im still in confinement so memohon la jasa baik my big sis g print all pics rania,sebab kalau tangguh nanti lagi banyak la pics baby ku ni,...album (my lil bro ) kasi ,..so last night process menyusun ,dan memilih dan meletakkan..:)..khusyuk nye terlampau sampai hubby call pun tak sedar - 7 missed call.hehhehe sorry ye syg,i tak dengar la.
Mommy rania salah tak check the album before hantar print ,i thought photo album tu size 3R .after my sis dah hantar baru la tangan ni gedik nk check eh uiks .....size 4R la sis..macam mana ni...terus call kedai pic ..

amoi kdai pic : ayo moi ,saya sula cuci oooooo,,,,

ala..sedey ..bukan pe takut nanti bila buka album,pic rania berterabur n hilang...nak simpan lama tu..so terpaksa la guna ribbon,stickers untuk makesure pics rania tak keluar from the album..
memang buruk la jadinye..tapi takpe janji album tu penuh lovve mommy to rania..( mommy over ,i know )

p/s :- b,,rania try nak buat 'rania percik ' g tapi i sempat pakai shield..hhehehhe..
Mommy tgh update rania's book ...

2 comments:

Intan said...

Dun wori nadia coz bb nie dlm masa pantang normally "wajah" mereka akan berubah every day. Arissa pon sama gak melalui proses perubahan nie coz wajah dia lain2 sikit until umur dia 3 months baru nampak muke dia skrg nie.

Insya'Allah rania akan back to her girly look :)

P/s: Cube tengok n3 kak intan nie: http://babyintan.blogspot.com/2009/08/sape-lak-baby-newborn-nie.html

neverletmego said...

to kak intan - hehe thanks kak ,,nadia takut juga muka rania dah macam boy.tambah2 lak rambut dia baru nak tumbuh lagi dgn perangai dia suka main air liur nampak naughty sgt...cheeky gurl .:)..

btw thanks tau kak..
ok yup nanti nad jenguk entry tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...