DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Friday, September 11, 2009

Rania's favourite

Rania's new favourite ...suke sgt tido atas her baba in this position.i realize when she 'meragam',after i letak atas AJf je terus rania stop crying~~~clever anak mommy!!!!
maybe she feels warm n comfort kan?owh i miss AJf so much ..
Back to rania's 2nd favourite.....since i gve birth ,rania loikes hisap my nipple before she sleep,..maybe ketagih la tu...try bagi pacifier but she refused..ermm bukan pe if im not working .ok la ..TAPI mommy rania ni CIK NuRSE..banyak patients tunggu mommy sayang...Then now dia dok hisap her 'lil tiny cute thumb '....ala sayng bukan mommy tak suka,just mommy tak mau jadi cam ur uncle ,,AMI chik ( my brother) huhuhu..dulu busuk gila thumb my bro n his thumb jadi kecut -tapi nasib baik dia comell masa kecik dulu.hehe..last2 anak mommy plak ikut uncle dia..but Rania have her own style~~~



~Rania tgh hisap her own thumb ,dengan 4 jari nye menutup muka ...kalau takde nipple mommy ,thumb nye la for tidurkan dia ~
So..before g work nanti ,i kena buat something for rania,Express susu je tak cukup.Takut nanti even dah kenyang rania still nak mommy..Fikir2 nye fikir..sambil visit blog kawan2...terjumpe one blog-Farah .I tgk baby nye lebih kurang umur rania,her daughter already pakai pacifier hallmark when she is 2 days old..SEE..SO i tanya farah.she said anak dia pun macam tu suka hisap nipple-n she is working .well experienced mama kan?Thank you farah !!JAdi i pun terjah one by one blog shopping online n jumpe hallmark pacifier -pink n bought it...yehahaa.....now just tgu wheather baby rania likes it or not.....bila sampai ni...

~neverletmego~

10 comments:

ZiE FAUZi said...

alolo..comelnyer rania isap jari dia..tutp muka cam malu2 lak..

neverletmego said...

to zie- tu la zie pe la rania ni dah hisap jari malu malu lak..malu kat alya la tu..hhuu

atiQah adNan said...

tulaaa nanti dah terbiase hisap jari.. tak cantik rania nanti.. hee~

neverletmego said...

to atiqah - huu tu la tiqah ,tak tahan la camne..

Intan said...

BB yg BF mmg cam gitu nadia. Mesti nak "melekat" sambil titun...arissa still mcm tu lagi spi la ni pon...

I understand ur situation, susah kn kalo nak kerja still mcm tu gak. Kena cari ikhtiar lain lah ye.

By the way, nampak rania nie mcm "daddy's lil girl" lah....cute je :)

neverletmego said...

to kak intan -hehe tu la kak intan ..best la arissa mama dia tak keje..mommy rania kena work.huh..takpe kena kuatkan semangat..:)

EIJAM'S FAMILY said...

huhu cute... mg sedap pun kan rania yerk ler tilam mahal tue.. huuh ukan senang nak cari..

neverletmego said...

to momy umairah - hahhaahehhe tila empuk moomy punye now dapat kat rania,heheh

Marsha~ said...

selalunya baby breastfeed mmg tak suka puting.. dulu Qila punyalah seksa nak kasi dia minum susu guna botol.. puting lagile dia tanak, malam2 asyikkkkkkkkkkk kepit celah ketiak mak dia ni menetek.. tak boleh nk buat ape, tek mak dia lagik lembut.. lagi best dia kata.. tp skrg bila hulur tek suruh dia isap, dia buat muka geli.. boleh?? heheh

neverletmego said...

to marsha a.k.a mummy QIla - hheh tu la rania pun camtu.tapi nasib baik nad bertindak cepat sumbat juga bottle (express breast mmilk) -sebab takut susah time keje nanti..ni uke nyot-nyot lak..hush..kena sumbat puting jugani..
hehe nakal ek QIla..dulu puting mak dia la yang dia suke..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...