DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Wednesday, September 16, 2009

Rania with her Hallmark pacifier




yesterday noon baru sampai Hallmark pacifier rania...well alhamdulillah ...yang ini rania suke..(",)...good start ...yesterday lama juga mommy tinggal rania,morning pegi buat urusan bank,about 2 hours tinggal baby rania..n 5pm keluar with my sis (sis ina ) g parkson -shopping baju raya Rania ..hehhe i likes -huh mata keranjang ( betul ke ni)hehh mommy rania...hush..
then buka puasa @ rasa Mas...9.30pm baru smpai umah..
ok...start nak ajar rania without me,arghh kena kerja lak...btw tinggal rania 2 jam -call my mak 2 kali..nanti keje 7 hours -call 7 kali? kesian maid nanti.tu tak campur baba rania call..heheheh
(",)- gEram tgk baby poney sale semalam..
~neverletmego~


13 comments:

The Queen Of My Heart said...

Comel jer rania ngan hallmark pacifier dia tue...act lily suka tgk baby wif pacifier ni..tu lah dh cuba bg kat Qis dh bermcm2 brand dh bg try kat Qis tp hampeh satu pon dia x nk...nk yg ori gak(nenen)hehehe..

Rania dh makin berisi lah!!!

neverletmego said...

to lily a.k.a mommy QIs - hehhe tq tq aunty lily..tu la nadia pun terpaksa bagi sebab yela rania suke nyotnyot,mommy rania lak keje .hadus..sian dia..("_)..nak buat camne kan.?/

huhu berisi la aunty..mommy bagi minum susu mommy banyak2..huhhehe

ZieRa said...

alalala...da cam ubi kayu dah rania ni...hehe....

neverletmego said...

to ziera - (",)....huhuhu,,,ubi kayu ye aunty..

Wahidah said...

so cute la rania ngan pacifier die...merah lagi..wah suka la dpt shoppingg

♥miszluna™ said...

muka rania dh mcm muka baba die la..
huhu

nur said...

salam..juz nak taw.ape beza hallmark pacifier ngn yg biase punyer??

EIJAM'S FAMILY said...

nadia... comel yerk rania.. huhuu SELAMAT HARI RAYA and amik kad kat umah kak..

neverletmego said...

to wahidah - hehhe ..cute ek aunty wai,camtu rania nak kasi duet raya la kat aunty.heheh:P..color pink la aunty(",)...aah suke i dapat shopping,huhu..btw selamat hari raya maaf zahir batin

to huda - ye tetap tetap macam baba dia kan luna ku syg..rindu n rindu kat huda juga..selmata hari raya

to nur - salam nur ,hye ..well i tak tahu la ..tapi yang pasti i beli yang jenis lain my baby tak suka ,tapi bile hallmark ,dia terus suke..n hisap nyot2...maybe lembut n kenyal n baby rasa cam 'momy dia punye...tapi tak boleh lawan la kelembutan 'puting ' kite

to mama umairah - hhe tq aunty..tq for the card akak..:)..selamat hari raya ..kiss umairah untuk nadia ye

ZiE FAUZi said...

mesti tido nyenyak sambil nyotnyot tuh..cute jer..rania dh nampak bam2 la..rasa cam nk cubit2 pipi dia..hehehe..nk cubit pipi Alya dia marah..x suka org main pipi dia... kedekut sikit..hahaha..

neverletmego said...

to zie - tu la aunty zie oiii..suke nye mommy tgk rania nyot2..hehe laju ,tapi at last dia sedar susu tak kuar .hehe siananak mommy..oo marah ye alya..rania ok tapi kalau gomoi2 n cium2 dia ...dia tolak muka kite..rimas agaknya

atiQah adNan said...

alahai comel gler nadiaa..
suke sangat tengok baby pakai baju gitu.. cute sangat..!
waa.. shoping baju baby mmg laaa excited sangat geram.. semua nakkk!!! hee~
hug n kisses buat rania tauuu.. :D

neverletmego said...

to atiqah - nadia pun sgt suka tiqah..kebnayakn baju rania semua camtu je .teruk tol mommy rania pakaikan rania sexy mexy je..huhu..jadi rabun mata tgk baju2 ,.jadi mangsa fashion rania syg..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...