DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Tuesday, September 29, 2009

Back to KL..

Princess Rania well behave bile travel -rania masuk kereta je tido nyenyak.Alhamdulillah anak mommy -good girl..rania tido on the way back to Kl last friday..

Me bring my parents n rania jumpe my in laws..
'tokma' AJf n his Mama

My parents in law..

~neverletmego~

10 comments:

atiQah adNan said...

seronoknye beraye same rania yang comel..

Anonymous said...

eh, subang under area selangor kan..

kenapa kl pulak..

pelik...

neverletmego said...

to Atiqah: yes, Alhamdulillah, seronok sangat! :) macamne Raya you?

to Anonymous: I don't know who you are, tapi kalau nak leave a comment, the least you could do is put la your name. Anyhow I thank you for leaving me a comment and menjadi salah seorang yang membaca blog saya. As for subang, yes it is in selangor. Tapi saya dah terbiasa menggunakan KL sejak zaman belajar lagi. Dah jadi kebiasaan bila dari kedah, nak pi KL walaupun saya tinggal sekarang kat subang, SELANGOR. Anyway, it's just a blog and I'm not sitting for any exams. I write what i feel, and when i feel. As for the geographical 'error' i apologize to everyone :) PS: thousand apologise.

kak ina said...

tu pon nak pelik...

Crocs.. said...

original and new crocs!:D
http://shop-here-lah.blogspot.com/

Wahidah said...

can't wait to c ya tomorrow darlink...ingt kalo free nanti nak p raya umah ko la yg..bole tk??huhuh

Mama Awisy said...

ye ler..wlaupun rumah ku di subang alam dan pernah belajar di shah alam ,tetap bila berada di kampung pasti mengunakan ayat " Balik KL.." mungkin dulu naik bas turun kat pudu kL kemudian baru pi shah alam atau subang and shah alam agak berdekatan dgn KL..wat ever..kami paham maksud kamu..

5577 said...

comelnye dia.. :)
hehe.. masa otw blk ke kl hr tu, i yg tdo bukan aqilah, tapi dia diam je kat pangkuan.. good girl gak mcm rania..

neverletmego said...

to mama awisy - nadia pun faham maksud u..

to farah- ye rania alhamdulillah well behave..how s aqilah?

atiQah adNan said...

raya saya pUn sangat besssstttt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...