DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, August 27, 2009

sorry

sorry to all laa tak update kinda busy ..:)...ngan puasa (even i tak berpuasa)..
busy with rania...n busy with process ready nak gi work nanti ..kena express breastmilk...
ngan 'my new netbook..heheh ada prob tak ble online internet..:((

p/s : y friends y milk i sikit bila express ,tapi bila rania hisap banyak ..:( confuse!!!

3 comments:

Wahidah said...

dpt eik laptop yg diidamkan tu??

Intan said...

Nadia, tu mmg biasa kak intan dengar. Kalo bb hisap lebih byk dr yg di pam coz bb punya hisapan lebih power dr semua pam2 ni!

Ada petua kalo nak pam kita byk, cuba bygkan yg anak kita yg tengah hisap masa kita pam susu tu...nampak cam senang kan just bayangkan. Kak intan rasa cam susah je coz langsung tak pernah pam dan tak pernah simpan apa2 stok pun...he he.

But nadia in ur case mmg kena pam lah coz u're going to work soon. Cubalah masa pam tu tengok muka anak kita dan cube relax...insya'Allah dapat byk :)

P/s: Nanti netbook dah sihat, nadia make sure letak gambor rania byk2 kay utk tatapan semua :)

neverletmego said...

to wahidah -secret takma cakap.,:P

to kak intan - thanks kak,nadia dah try imagine tapi tak banyak juga.tapi akan ku usahakan juga:)..my netbook dah sihat ..alhamdulillah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...