DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Tuesday, August 18, 2009

SAme?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hwheehe ada ke my hubby a.k.a AJF cakap kaki rania looks like chicken di atas ni..:P...
memang tak patut..huhuu cinonet baby gurl i..

8 comments:

atiQah adNan said...

heheh beselaa first time jadi ayah.. imagine macam-macam kn..? kelakar.. :D

HaninFarshid said...

hihi! comel...hubby hanin pun camtu...siap nak gigit2 anak dier :p

Intan said...

Alooo bolat nya pipi rania...aunty muah muah cikit ye cayang!

Nie belum lagik masuk 2/3 months...time tu lagik lah "gomuk" oooo itu peha...masa tu baru lah leh panggil "drumstick"...ekekek.

Mama @wisy said...

ala2 comelnyerr dah botak ke?? letak baby oil sikit..kalau kering mesti dia tak selesa..

NoRLi said...

kaki dia comel...
montot dia pun comel gak...
baby semua comel la...

mcm saya
hahahahahha :)

neverletmego said...

to atiqah - aah memang banyak imagination baba rania..macam2..dia boleh siap berlakun jadi rania ..:)

to hanin - geram kan tgk baby..especially tapak kaki diaorang ..::)

to intan - ciom la aunty intan,tapi tak ble lawan la pipi sis arissa..:)..

to mama awisy - aah dah botak la..:)..tq ..bedaksejuk k tak kalau ltk..

to sis norli - hehe ah comel cam u la

ZiE FAUZi said...

hehehe...ada ker daddy dia ckp camtu.. nasib baik semacam jer,kalo real mesti dah kena gigit agaknye.. pipi rania tembam la.. pipi alya mula2 dulu tembam la,tp nampak kurus lak skrg..huhuhu

neverletmego said...

to zie - tu la zie ada ke patut.:) smaakn ngan drumstck..tal patut tak patut..:)..rania maakin harimakin tembam pipi...banyak minum..bnayak gak la buang air besar nye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...