DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Wednesday, August 19, 2009

RAnia botak..


Rania sudah botak.
Manja sgt baby rania now..
Nak duduk atas riba sje - maybe tak selesa with her new 'style'..
Pity her!!!!!!

7 comments:

atiQah adNan said...

allooo.. kenape rania botak..?
mesti cute nie..

EIJAM'S FAMILY said...

comei.. a'ah maybe xselesa kot... sentiasa sapu minyak baby johson tue tau..

Intan said...

Sat je nanti tumbuh balik lah rambut rania tu...he he...cute lah pulak dia ye :)

Nadia buat cukur jambul ke utk rania?

~mama danish~ said...

ala cutenyer rania...

Wahidah said...

cutenya...bile botak rmbut tumbuh lagi lebat kan...hehehe

NoRLi said...

rania botak..
baba xnak botak sama??
;P
blog dah boleh bukak...
hr tue betulkan menda ntah :)

neverletmego said...

to atiqah - hehe cukur jambul la tiqah ,thats y rania kena botak!!

to eijams family - tu la nadia buh dah baby oil :)..thanks

to intan - aah kan sekarang pun dah tumbuh ,tajam je heheh .nadia buat kecil2 je .aqiqah tak buat g,nanti tgu nadia sihat sikkit .

to mama danish - tq dear/

to wahidah - hehe botak head !!1

to sis norly - baba tak boleh botak nanti 'grey' hairr ' takde lak..ok nnti nak terjah blog u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...