DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Tuesday, July 7, 2009

ni pic masa admitted june...Ajf nampak 'sedap' g badannya kan..?
sekarang..without wifey di sisi..still the same kew?
bb....i miss u la sayamg..cepatla balik..:(

5 comments:

D'Panther Nurul said...

alahai nad...
perut kamu sangat comei...sure baby pun akan comel..like mummy dia jugakkan... tapi muka nad tu nmpk la berisi...

can imagine mine mcmana la nanti bila dah 7 bulan dgn muka yg akan lagi bulat dri sekarang... hehehe...

Wahidah said...

syg dgr citer admit blk eik..dh ok ke

miss juju said...

oit..ble ko nak bsalin ney?
aku dgr ko g balek kedah kan?
da taw tak boleh lg nak balek kan???
degiL!!!!

neverletmego said...

to sis sydot- hehee coel tapi active la sesangat.asyik jadi transformer je dalam tummy ni.:P..ala kak sydot comel,kalau prehhy lagi la tmabah kecomelannye :)

to wai syg- takle..aku tak meu admit,just senak perot cam period pain tu..arghh sakitnye..:(

to juju - nak buat camne aku ni kan degil.nama pun product UKM..jjehehehe

miss juju said...

hahahahha..product ukm a.k.a degil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...