DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, June 25, 2009

can't wait

yeyye Ajf nak balik..
esok.:)

Wednesday, June 24, 2009

missing u..:(

If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. And if they don't, they never were

Tuesday, June 23, 2009

Post-natal

Probably it's too early for me to ask this question as I'm only 34 weeks pregnant. But too think of it again, I do not want to make last minute preparation . Since I’m basically clueless, my mother basically the people who dictated me on what to do and what to take to ensure the well recovery of my body.. Mak, what will I do without you…:) As I’m the type of person who believe in good confinement regime to ensure a healthy body when we are old, thus I just followed obediently on all the instructions given by my mother. Nasihat standard orang tua-tua - Kita perempuan ni kena jaga badan betul-betul, kalau tak suami lari…hehhe ye ke AJf? I have somesort of made up my mind to purchase Amway's Tropical Herbs set. Actually I'm in love with the bengkung that comes together with the set. A friend of mine who gave birth last april used this bengkung together with Amway's ointment (that also comes together with the set) and she got an impressively flat tummy . . I seriously do not know which one to choose. So,Tropical herbs set is in my list..my mak n Ummi in law pun dah lama tak handle postnatal ni,yela my bro pun already 17 yrs:),Bidan they all pun dah tak de dalam dunia ni..

Anyone here want to share with me your experience and knowledge in this?

Any set selepas bersalin yang elok dan sesuai untuk ibu yang menyusukan anak?

baby's name

aktiviti today is search in googles makna2 nama nama dalam islam..:)
macam2 nama jumpe tapi ada satu nama ni ter'paut dalam hati ni..:)..Ajf pun suker..:)sedap kan b..dah lama suke nama ni.
after ultrasound with Dr seri ,n know sex of our baby- terus keluar nama tu..simple sweet n short.frankly speaking ,kalau ble nak ltak satu nama je.simple .lagipun nama AJF dah 3 words.so untuk memudahkan our baby -me n ajf nak letak just one short name..
Oleh kerana nama walid is SYEd ..n my name is Sharifah..n Nama hubby is AJF..jadi nama anak2 harus la diletakkan WAN di pangkal depannya..why ek?ntah but all my family,cousin pun teruskan tradition ini.:)..so follow jela..

AJf pun ok je..:) janji makna nama baby kite baik kan darling?
Baby is comin so i hv to start drive .,ye la nak g balik keje baby kat rumah .
hukhukhuk how ?macamne ni mak??
AJF dah plan nak beli 'small' car for me
long time tak drive,renew license tak pernah lupa tapi ...
drive car in kl?
ade sesape yang boleh jadi pengajar percuma?
drive???
next time k ,ur car is to big
?????
ahaks -alasan lapuk
amacam ajf?

MC 2 weeks

AJF sdg mengamati hasil tgn nye meng'spray' old basket turun menurun dari tahun 1979-1992..n insyALLAH akan di warisi pada -->My baby.:)
boring..boring..boring..


29th JUne 2009 next appointment with my Gynae


hubby -weekend baru jumpe.:(


yang best dapat makan makan makan makan n makan..

thanks mak..walid sayang both of u..muahksss..


tabik spring to sesape kaum2 wifey yang bersabar tgu hubby balik bekerja di perantauan berbulan2 lamanyer..tak jumpe AJF seminggu pun dah rasa nak naik gile.

Wednesday, June 17, 2009

1st time admitted!!!

ermm..niat hati balik hometown untuk holiday tapi tetibe je ..on saturday lepas 13th june at Bukit Mearh Laketown Resort(BMLR) ...banyak things happen to me..
alhamdulillah baby n mommy sihat..:)
amin..syukur pada ALLAH swt..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...