DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Friday, January 2, 2009

back from holiday..

phew..:)....heheh..teringat2 balikrasa cam nak ketawa pu ada..experience..:)
friday 26 th dec..malam tu balik la ngan AJF ke kulim..alhamdulillah kereta servce sempat siap pukul 5pm..so after solat maghrib,bertolak la hamba..:)
pada mula nya perjalanan sagt lat bagus..but sampai je kat Tanjung Malim..huh temperature kereta naik...hot...huh..pe g Ajf pun gelabah tapi ngan steady nye stop kat hentian Tanjung Malim..time malam ,jadi call r Plushotline..:P...datang la mereka ..cepat jugak..cakap2 punya cakap ....they all ikut la n bawa we all ke SLIm river,kereta mesti ke workshop..malam mana ada workshop buka..so kena stay la di guesthouse kat Slimriver..:)

sabtu pagi tu .....27 th Dec..
- bangun pagi..breakfast roti je..
- mood di kulim..:((..nak balik..
- anta kereta ke workshop ,buka kul 8.30 am
- then 1.45 pm barula kerata siap,katanya rosak radiator...:(
- kena la charge rmxxx.xx
-ras cam kena tipu je..(kena ketuk)
-drive la drive..alhamdulillah kereta ok..berangan la nak ke bukit tambu sekejap..
-hajat hati nak stop g toilet kat R&R Tapah ...elok2 je nak masuk ..enjin kereta mati..
-TEMPERATURE naik g.Ya ALLAH.swt..
dugaan la nak balik kulim..mak..
-AJF dahtakde mood..me?lagi angan perut lapar ...nak g toiler g..
-tgu la plus hotline n kurnia tow-truck..:(
-tetibe je ntah bila masa la..ada my cousin yang tinggal kat tapah.tak tahu lak dia dah pindah Tapah...
-dia orang datang tolong..kebetulan my big sister yang kerja kt kl pun g tapah ...:))))senyum sampai ke telinga la..
- kereta plak siap lambat sebab spare part susah dapat..n mahal..:(
-jadi malam tu mak n walid yang sayangkan princess nye ini datang la ke tapah dari kulm untuk mengambil AJF n i...sweet kan..

LOVE u mum n Walid....
sedey kakak tak cuti..jumpe time sis ina nye engagement la..

2 comments:

♥.misz luna.™ said...

alala cian nye die...

xpe...
tu sume dugaan je tu...


kete tu nk suh bli kete br kot..

neverletmego said...

tu r pasal..seru kereta baru ni//
tapi AJf sgt sayangkan kereta kodok dia tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...