DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Thursday, October 30, 2008

'pelat'

22 tahun hidup tiada siapa pun lagi yang 'comment ' bout how i pronounce my 's'...
erm... one day AJF always repeat pe i cakap ..i mean repeat perkataan yang ada huruf "S" .thats weird..when i ask him,he said nothing baby...huu..something wrong here..
rupe2nye my pelat ....the way i pronounce s is "WEIRD"///pa mau buat dah gtu hamba sebut...erm..maybe coz kedudukan my teeth yang tak sma..jongos a.k.a jonggang.....
sorry AJF ...:(..tunang u cacat...

but whatever..alhamdulillah i still ble bercakap sedangkan ada hamba ALLAH swt yang bisu..amin..alhamdulillah...:)
bersyukur sgt..
ada gak gatai2 tanya my friends even my boss pun i ada
tanya..RUPA@nye diaorang memang dah lama perasan cume malas nak tegur..huh./ada ke..biarkan dimalukan..huish... kisahnye...

anyway ,sejak that time,berusaha la hamba untuk tidak meng'over'kan atau menguat kan sebutan perkataan yang mempunyai huruf S dalam ayatnya..tapi bila fikir2 balik..ok wat my s...:P

4 comments:

ajfj said...

Your 'S' is fine sayang. I wouldnt want any other 's' but yours only! and your's very unique! no one has got the same 's' like your 's'. know wot am saying sweetie?

adaMEnza said...

hehe comel la nad. za suka org sebut bunyi s s ne.nmpk cute :P

neverletmego said...

sincere kew syg?..u like my 's'?
tq.:)
muakhs..love u..kiss,,kiss

neverletmego said...

hahaha tq za..tapi za kena dgr dulu nad cakap baru ble cakap comel atau 'buruk' haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...