DISCLAIMER

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish

About Me

My photo
Hi there! I’m Sharifah Nadia, i'm married to the sweetest husband and mommy to my only precious daughter,Rania and my adorable son , Razin .If you need to find out more, do check out my blog and I've finally made up my mind to blog in whichever language I'm most comfortable with at that point of time - English, Malay or Rojak. Please bear with me... Lots of Love, Nadia

Friday, October 17, 2008

HIV test @ photoshoot?/

huu...pity AJf ,dapat off day wednesday lepas untuk settle hal kahwin kiteorang--yela nak buat hiv test n settle borang kebenaran kahwin..tapi me?ada shoot lak on that day..al kisahnya..:(
kata kak anizon,karangkraf start 9 am till lunch je..jadi berjanji la hamba ngan AJf..lepas shoot terus je g clinic..nak jadi story nye,drag till 4.30 pm..hhu//..banyak prob ..ngan makeup artist dtg lambat,ngan camera battery weak la,ngan studio yg terhad(2 studio tapi byk job)...n BANYAK r g problem....1 pm baru start shoot,,,dah la kena tukar 6 pasang baju..penatnye ya ALLAH swt toksah nak kata...this is not my career r..AJf..serious...dear..:)
Im a nurse n still A nurse..:)))

Ummi AJf dah balik from Eygpt..n ada bad news...erm..forget it la..
now will busy with sis Lina ,AJf's sister nye wedding on 26th Oct ne..so kena la ringan2 kan tulang ni sket...erm..dekat gile..my wedding nye hal pun tak settle g..arghhh sesapa yang ada masa tolong i ..please...:(...wedding panic!!!!!
SIAN AJF....makin beruban la dia tu..

miss my mum n walid,rumah pun mesti tgh busy,masa balik raya tu ada tolong bonda siapkan wedding gift..:)....thank you bonda n walid sayang..love u both so much...:))

6 comments:

Jazeel said...

It's okay sayang, semua ni is a test from Allah. Just remember, good things comes to those who are patient.
I love you my sweetheart. Btw, yes, i makin banyak grey hair thank you :)

D'Panther Nurul said...

alahai nad..
sangat lah penant akak rasa kamu yer prepare for weeding..huhu..
tapi sejak biler kah kamu bertukar profession?? hehe..

apepun..all the best nad..akak doa semuanyer berjalan lancar.. :-)

neverletmego said...

tq sayang..:)))
Love u so mUCh...

neverletmego said...

ala kak shidot..takkan kesian n rasa penat jew..
help me la..:P apa la...neway tq kak..:)

D'Panther Nurul said...

allo dear.. akak pun sudah fenin juga dgn preparation kawin.. tapi akak punye fenin masih boleh thp dibendung lagi.. hehe..
.
.
takpe..kita penat sama2 erk nad.. hehe..

neverletmego said...

yu? ke pening lalat darling?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...